top of page
Flowers

Referenties

"Hedi is kundig, vriendelijk, behulpzaam en gezellig.
Mijn leven is een stuk verbeterd, bel haar gewoon eens"

Petra Chabot

Margriet

De honden van
Onze eerste kennismaking met Hedi was vanwege de (adoptie) honden, die kampten met kwalen/aandoeningen waar ik regulier niet verder mee kwam. Homeopathie leidde tot verrassende resultaten en dankzij Hedi en haar kennis van homeopathie hebben ze nog tot op hoge leeftijd een plezant leven geleefd 👍. Een hond is puur en zal eerlijk zijn over hoe hij zich voelt en omdat het prima met ze ging zijn mijn man en ik ook met onze kwalen bij haar terecht gekomen. Wist eerst niet dat ze ook mensen behandelde.

 

Ik pleit voor samenwerking
Tot op heden zijn wij daar zeer tevreden over! Het is nu zelfs zo dat we bij klachten eerst homeopathisch denken😄 en dan pas regulier of een reguliere diagnose met, als het even kan, een homeopatische behandeling dit vanwege de lichaamsvriendelijke middelen. Ik pleit dan ook voor een betere samenwerking tussen reguliere en homeopathische geneeskunde voor een optimaal resultaat bij mens en dier in nood!

 

Je kunt haar altijd appen of bellen

Hedi neemt ruim de tijd voor je om je verhaal te doen en heeft een goed luisterend oor, bovendien mag je haar altijd appen dan wel bellen, ook met spoed, en krijg je altijd een antwoord met een goed advies! Kortom, we hopen nog lang van Hedi en haar kunde op homeopathisch gebied te kunnen genieten!!

Zelfs met mijn astmaklachten naar haar toe gegaan

Jannie

Wendy

Helpende Hand voor

Hedi heeft in ons gezin al vaak een helpende hand geboden door fysieke en/of mentale klachten te verhelpen.

 

No~Nonsens Aanpak
Met haar no-nonsens maar wel invoelende aanpak, weet ze vaak precies het goede middel(en) uit te zoeken. Het is verbazingwekkend hoeveel positieve impact dit kan hebben en daar ben ik steeds weer blij mee!

Kundig & Invoelend
Hedi ervaar ik als kundig, serieus down to earth en vooral ook invoelend en met begrip voor mensen en hun problemen. Dat is fijn, je voelt je welkom en gehoord en dat is belangrijk.

Tanja

De Pony van

Wij kennen Hedi via de pensionstalling waar onze pony staat en ons hele gezin (inclusief de pony) heeft al baat gehad bij haar hulp. Bij acute klachten maar ook bij diepgewortelde problemen, zoals de tics van onze dochter.

 

Authentieke en Oprechte intentie

Authentieke oprechte intentie met het inzetten van de middelen maakt voor ons echt het verschil en ik vertrouw Hedi volledig. Ze is de eerst die ik bel. Het maakt niet uit met welke vraag ik kom; er is altijd wel een herkenning met een vertaalslag naar een middel. Daarnaast heeft ze ook nog altijd de oh zo belangrijke beginnersgeest waardoor ze, net zolang als nodig, uiteindelijk de juiste toepassing wil vinden.


Goede hulpverlener vinden is lastig

Een goede hulpverlener vinden is zo lastig en voor ons voelt het echt als een cadeautje dat we haar gevonden hebben.

Komt lastige periode door

Jeanet

In behandeling geweest bij Homeo Humani om een lastige periode door te komen. Hedi werkt volgens de klassieke homeopathie. Zij kijkt naar je klachten en behandelt daarop en niet op je eventuele diagnose. Ook kijkt zij naar je ziektegeschiedenis en alles wat je mee hebt gemaakt zodat ze de behandeling helemaal op jou persoonlijk af kan stemmen. Soms is het even zoeken welke middelen bij jou het beste werken.

 

Hedi doet er alles aan om de juiste middelen te vinden en je mag ook tussen de afspraken door altijd contact opnemen. Ook heeft zij een breed netwerk dat zij kan benaderen mocht het nodig zijn.

Nieuwe balans na open hart operatie

Marianne

Een aantal jaar geleden kwam ik bij Hedi omdat ik na een openhartoperatie moeite had om weer terug te keren in mijn leven met gezin, werk en hobby’s. Ik zat laag in mijn energie, kon de werkbelasting nauwelijks meer aan en moest ook mijn gitaarbandje opgeven.


Nieuwe Balans
Hedi heeft me sindsdien geholpen een nieuwe balans te vinden waardoor ik weer terug in mijn kracht kwam. Door naar mijn verhaal te luisteren kan Hedi bepalen waar de homeopathie kan bijdragen aan het zelfherstellend vermogen van mijn systeem, zowel fysiek als mentaal en emotioneel. En door in een veilige en neutrale omgeving mijn verhaal te kunnen doen, helpt het mij ook om mijn eigen situatie scherper te zien.

Op mijn gemak
Ik voel me bij Hedi op mijn gemak om mijn verhaal te doen. Hedi luistert zonder te oordelen rustig naar wat ik vertel en geeft me de tijd om ook lastige zaken onder woorden te brengen. Ze vraagt op een vriendelijke manier door totdat alle relevante onderwerpen voldoende besproken zijn. Aan het eind van het gesprek vertelt Hedi welke thema’s zij ziet waarop de homeopathie ter verbetering ingezet kan worden.

 

Kan altijd terecht voor ondersteuning

In 4-5 sessies per jaar bepalen we aan de hand van de actuele situatie welke bijstellingen in de ingezette homeopathische middelen eventueel nodig zijn. En mocht er in de tussentijd iets gebeuren, ook als het acuut is, dan kan ik altijd bij Hedi voor terecht voor aanvullende homeopathische ondersteuning.

Steun in de rug

Hedi heeft mij met de homeopathie geholpen mijn energie en zelfvertrouwen weer op te bouwen. Hierdoor kwam ik weer in mijn kracht en kon ik mijn leven zodanig bijstellen dat er een nieuwe balans is ontstaan waar ik weer gelukkig mee ben. Met Hedi en de homeopathie als vertrouwde steun in de rug.

bottom of page