top of page
IMG-20230622-WA0009.jpg

Mijn leven is verbeterd

"Hedi is kundig, vriendelijk, behulpzaam en gezellig.
Bel haar gewoon eens"

aldus Petra. Lees hier haar ervaring met Hedi & Homeopathie

Eerste consult voor mijn hond
Ja ik val maar even met de deur in huis. Ik vindt Hedi heel kundig, vriendelijk, behulpzaam en gezellig. Ik kom al vele jaren bij haar. Het eerste consult dat ik met Hedi had, was voor mijn hond. Zij was me door een kennis aangeraden. Mijn hond had heel nadelig gereageerd op een vaccinatie en was al lange tijd heel erg ziek. De homeopathische middelen verbeterden mijn hond dusdanig dat ik op een gegeven moment dacht, misschien moet ik zelf ook maar een wat nemen.

 

Overgangsklachten & meer

Ik had zelf heel veel last van overgangsklachten en hormonale problemen. Dat werkte ook buitengewoon goed en ver boven verwachting. In de loop der jaren ben ik ook met vele andere dingen bij Hedi aangekomen, bijvoorbeeld blaasontsteking of last met lopen. Je kunt bij zo veel dingen homeopathische hulp krijgen, al dan niet in combinatie met andere geneeswijzen.

Je kan aan haar alles vertellen

Soms geeft Hedi gewoon alleen raad maar het zijn altijd goede tips. Ze staat wel aan de bovenkant van mijn lijstje van mensen om in dit soort gevallen te bellen. Wat ik ook als bijzonder prettig ervaar is dat ik altijd mijn verhaal, en dat van mijn hond, rustig en inhoudelijk kan vertellen. Hedi is wel een persoon aan wie je alles kan vertellen en die nooit vervelend reageert maar altijd heel begripvol is.  Dat doet op zichzelf al heel veel goed en heeft al een helend effect.

"Heb al vele mensen de weg naar Hedi gewezen"

Geef het door
In de loop der jaren heb ik al vele mensen de weg naar Hedi gewezen en ook deze mensen zijn blij en hebben ook weer andere mensen doorverwezen.

 

Mijn leven is een stuk verbeterd!

Ik ben hier zo mee geholpen, en ik hoop dat meer mensen de stap durven te nemen. Mijn leven is een stuk verbeterd! Aarzel niet en bel haar gewoon eens voor meer informatie.

Hedi heel erg bedankt voor je inzicht en niet aflatende hulp middels de Klassieke Homeopathie en allerlei andere natuurlijke middelen.

Petra Chabot

bottom of page