top of page
Seashells

Tarieven 2023

Bij onze homeopathische praktijk bieden wij tarieven voor consulten voor mens en dier aan. In 2023 zijn alle tarieven aangepast conform de huidige richtlijnen. Onze tarieven worden jaarlijks aangepast, dus vergeet niet om regelmatig onze website te bezoeken voor de meest actuele tarieven. Wij staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Vergoeding Zorgverzekeraar

De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed omdat Homeo Humani aangesloten is bij de beroepsvereniging NVKH.

Heeft u vragen neemt u gerust contact met ons op.

Lezingen & Workshops
Hedi Hop is een prettige spreekster en fijn om naar te luisteren. Haar lezingen zijn inspirerend, praktisch en zeer informatief. U kunt haar boeken voor een workshop of een lezingen bij u op stal, manege, vereniging of evenementen. Zij geeft zowel algemene als op thema gerichte lezingen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en wat past bij uw evenement. Vergoeding is in overleg en afhankelijk van het evenement, aantal deelnemers en uw wensen. Boek haar vandaag nog.

Tarievenlijst Homeo Humani

Consulten

1e consult

+ 1 update na 2-3 weken

Vervolg consult*

Acuut/spoed consult*

+ 2-4 korte updates

Telefonisch/kort consult

Tijdsduur

1 uur tot max. 5 kwartier

1 uur

15 minuten

per 15 minuten

Homeopathisch middel ruikdosis

Homeopathisch middel

druppeldosering

Tarieven

€ 120,00

€  90,00

€  50,00

€  20,00

€   6,00

€   7,50

Tarieven zijn inclusief:
Alle consult tarieven zijn inclusief de voorgeschreven homeopathische middelen. Indien meer dan 3 middelen nodig zijn voor uw behandeling komt er per extra middel €6 of €7,50 bij. Dit is altijd afhankelijk van de dosering en of het een ruikdosis of druppeldosering nodig is.
 

Aanvullende Middelen nodig?

Soms zijn Schüssler celzouten, D-potenties en/of orgaanmiddelen in de homeopatische behandeling nodig. Deze worden enkel op recept geleverd door de Hahnemann apotheek en zijn niet bij de consult tarieven inbegrepen.

Alle tarieven zijn inclusief BTW ~ Wijzigingen voorbehouden

Vragen?

Neemt u dan contact met ons op via:

bottom of page