top of page
Ginger Cat
Homeopathie kan bij heel veel problemen een oplossing bieden of zorgen voor verbetering. Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze en heeft geen nadelige bijwerkingen voor de patiënt.


Homeo Bestia kijkt vanuit de homeopathie naar het gehele dier en beperkt zich niet tot een lokaal probleem. Hierdoor kan een oplossing c.q. verbetering aangeboden worden dat bij uw dier past en ervoor zorgen dat uw dier zich op alle fronten beter gaat voelen. Dit biedt natuurlijk voordelen op de lange termijn.

Gedragsproblemen?
Chronisch Ziek?
Ongelukje?
Trauma?
Homeopathie helpt!

Homeopathie voor dieren is een holistische behandelmethode die inzetbaar is bij uiteenlopende problemen, zoals gedragsproblemen, chronische ziekten, ongelukjes en trauma.

Geen enkel dier reageert hetzelfde op een ziektebeeld. In een stal met 10 paarden waar een virus aanwezig is kan het ene paard ontzettend ziek worden terwijl het ander paard nergens last van heeft.

Wij zullen dan ook altijd kijken naar de specifieke eigenschappen van uw dier en daarop de nodige middelen samenstellen. 

 

We werken samen met uw dierenarts, gedragsdeskundige, voedingsspecialist, osteopaat of andere specialisten. Indien nodig verwijs ik u ook door zodat er de best mogelijke behandeling voor uw dier tot stand komt.

 

Homeopathie is een ondersteunende behandelmethode die kan worden gecombineerd met andere therapieën.

Bel ons

06 22 98 02 53

Email 

Bezoek ons

bottom of page