top of page
Flowers

Veel mensen die ik spreek
zijn heel verbaasd

Butterfly

"Astma klachten zijn verbetert, zegt Jannie"

Via mijn hond Tango ben ik bij Hedi terecht gekomen en zo heb ik haar leren kennen. Daarna ben ik zelf met mijn astma klachten naar haar toe gegaan. De astma en ook het ‘down’ gevoel is toen verbetert. Veel mensen die ik spreek zijn heel verbaasd dat er ook homeopathie is voor dieren. Ik benoem dit vaak bij mensen. Met mijn huidige hond Tibbe ga ik ook naar haar toe als hij klachten heeft.

Soms ook gewoon naar de huisarts of dierenarts

Hedi is altijd een hele goede hulp voor me. Ik ga toch vaak eerst contact opnemen met de homeopaat voordat ik naar de huisarts ga. Echter Hedi heeft mij wel een aantal keer gezegd toch wel even contact op te nemen met de huisarts of voor mijn hond met de dierenarts, omdat ze dat wel nodig vond. Dat advies volg ik dan ook op.

EHBO Doos cadeau gegeven

Ik heb ook aan al mijn kleinkinderen een homeopathisch EHBO doosje voor trauma en wonden gegeven op het moment dat ze op zichzelf gingen wonen. Zij zijn daar ook hartstikke blij mee. Mijn kleindochter heeft ze ook geholpen toen ze corona had en ook met andere klachten.

Ook bij Emotionele klachten

Nadat ik lastig gevallen ben door een man heeft ze me kunnen helpen bij de mentaal emotionele klachten die dat veroorzaakte. Ik heb toen veel steun van Hedi gehad.

Hedi is ook heel eerlijk en ik ben heel blij dat ik haar ken.

Jannie

bottom of page