top of page

Tarieven 2023

Bij onze homeopathische praktijk bieden wij tarieven voor consulten voor mens en dier aan. In 2023 zijn alle tarieven aangepast conform de huidige richtlijnen. Onze tarieven worden jaarlijks aangepast, dus vergeet niet om regelmatig onze website te bezoeken voor de meest actuele tarieven. Wij staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Hedi Hop is een prettige spreekster en fijn om naar te luisteren. Haar lezingen zijn inspirerend, praktisch en zeer informatief. U kunt haar boeken voor een workshop of een lezingen bij u op stal, manege, vereniging of evenementen. Zij geeft zowel algemene als op thema gerichte lezingen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en wat past bij uw evenement. Vergoeding is in overleg en afhankelijk van het evenement, aantal deelnemers en uw wensen. Boek haar vandaag nog.

Tarievenlijst Homeo Bestia

Consulten

1e consult

Paard, hond, kat

Vervolg consult
Paard, hond, kat

1e consult
Kleine huisdieren

Vervolg consult

Kleine huisdieren

Telefonisch/kort consult

Tijdsduur

1 uur

45 minuten

< 1 uur

30 minuten

per 15 minuten

Acuut/Spoed Consult

Landbouwdieren

Homeopathisch middel ruikdosis

Homeopathisch middel

druppeldosering

Tarieven

€ 80,00

€  40,00

€  55,00

€  30,00

€  20,00

€  40,00

Nader overeen te komen

€   6,00

€   7,50

Tarieven zijn inclusief:
Alle consult tarieven zijn inclusief de voorgeschreven homeopathische middelen. Indien meer dan 3 middelen nodig zijn voor de behandeling van uw dier(en) komt er per extra middel €6 of €7,50 bij. Dit is altijd afhankelijk van de dosering en of het een ruikdosis of druppeldosering nodig is.
 

Aanvullende Middelen nodig?

Soms zijn Schüssler celzouten, D-potenties en/of orgaanmiddelen in de homeopatische behandeling nodig. Deze worden enkel op recept geleverd door de Hahnemann apotheek en zijn niet bij de consult tarieven inbegrepen. Prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid. Dit kan verschillen per dier en per diersoort.

Kilometervergoeding & BTW
Buiten een straal van 10 km rond Hierden geldt een km-vergoeding van € 0,28 per km

 

Consultarieven en kilometervergoeding zijn incl. 21% BTW
Homeopathische middelen zijn incl. 9% BTW

Wijzigingen voorbehouden

Vragen?

Neemt u dan contact met ons op via:

bottom of page