top of page
  • hedihop

Ongevraagd advies hoe zit dat nu?

Updated: Jul 5, 2023


‘You can’t push knowledge in an unwilling brain’ Monty Robberts


Bovenstaande wijsheid van Monty Robberts inspireerde mij dat ik dit graag met u deel in deze blog. Ik ben erg benieuwd wat uw visie is. Voelt u zich vrij dit als opmerking onder deze blog toe te voegen. Alvast bedankt!

Hoe vaak wil je niet iemand van goed bedoeld, maar vaak ongevraagd, advies voorzien….


De wereld redden

Met de vakkennis die ik heb wil ik graag mens en dier helpen. Tijdens mijn studie wilde ik wel de hele wereld redden en overtuigen van hoe goed homeopathie kan helpen. Door schade en schande wijs geworden ben ik met mijn ‘red pogingen’ maar gestopt en help ik nu degenen die geholpen willen worden.


Betrapt

De bovengenoemde wijsheid van Monty Robberts deed mij dan ook weer even wakker schudden. De volgende keer als iemand zijn/haar verhaal afsteekt met betrekking tot gezondheidsproblemen, mentaal/emotionele zaken wel mijn luisterend oor blijven bieden. En dan eerst maar eens vragen of er behoefte is aan advies. Scheelt mij denk ik tijd en energie en voor de ander een ongevraagd advies.


En uiteraard degenen die wel advies of tips willen kunnen altijd een beroep op mij doen!


Hedi Hop


Klassiek Homeopaat voor mens en dier


20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page